Кой не желае да бъде в перфектна работна среда – чиста и спретната?

By in
658
Кой не желае да бъде в перфектна работна среда – чиста и спретната?

Едва ли има човек, който не желае да бъде в перфектна работна среда – чиста и спретната. А какво остава за дома? Защо не направите офиса и дома едно по-добро място, благодарение на услугите на почистваща фирма?

Всички знаем, че има редица фактори, които влияят на избора ни за почистваща фирма –не всяка може да бъде допусната лесно в офиса или дома ни. Ползите от наемането на такава фирма не са малко и има редица характеристики, които доказват, че дадената компания може да предложи качество и ефективност. Освободете се от задължението за почистване още днес – доверете се на GM Pro Cleaning Services!

Нашата професионална почистваща компания никога не пропуска и най-дребния детайл! Служителите на GM Cleaning Services почистват изцяло всяка стая на вашия дом или офис, въз основа на персонализиран план за работа.

Ние гарантираме почистване от ляво-надясно и отгоре до долу! Започвайки от паяжините, които най-често се крият в труднодостъпни ъгли и онзи непоносим прах, който се придържа към вентилаторите, в  тавана и осветителните тела, нашите висококвалифицирани служители не пропускат място! Този ефикасен метод помага на праха и мръсотията да си отидат от любимото ви помещение!

Минаваме и през рафтовете, мебелите, плотовете и други повърхности – нашите професионално обучени служители се грижат внимателно за всяка деликатна повърхност!

Всяка една почистваща процедура се извършва с продукти и машини, които не предизвикват никакви алергични реакции или странични ефекти, които да увреждат повърхностите или мебелировката. По този начин можете да се сбогувате с вредните бактерии, алергени или микроби, които вредят на вас и най-любимите ви хора!

Всички видове почистване включват безплатен първи оглед – за да улесним всички наши клиенти, изготвяме индивидуален план и ценова листа, в зависимост от съществуващата вече такава. Тя зависи строго от големината на площта, която ще бъде почиствана. GM Pro Cleaning Services предлага на своите клиенти и допълнителни екстри, включващи пране, гладене, смяна на чаршафи, премахване на детайлни петна от мека мебел, шкафове или мебелировка, пране на подови настилки и специално почистване на домакински уреди с труднодостъпни места.

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *