Пълно / Основно почистване

Пълно / Основно почистване

SERVICE OVERVIEW

Услугата с пълно почистване се осъществява няколко пъти годишно, през определен период от време. Дори да полагате максимални редовни грижи за дома си, за съжаление, винаги остават детайли и непочистени труднодостъпни места. За осъществяването на пълно почистване са необходими от 2 до 4 човека, които използват професионални препарати и машини, за да бъде постигнат оптимален финален резултат.

Професионалистите ни гарантират за качеството на изпълнената услуга. Този вид почистване е идеалното решение когато апартамента е преди или след наематели, след проведени събития в помещението, след продължително отсъствие от имота или по време на пролетно почистване.

ПЪЛНОТО ПОЧИСТВАНЕ ВКЛЮЧВА:

 • Обезпрашаване на всички предмети в дома или офиса.
 • Прахосмучене на мека мебел, тапицерии и килими.
 • Измиване на прозорци, дограми и щори.
 • Дезинфекция на санитарни помещения.
 • Почистване на подови настилки.

ПРИМЕРНИ ЦЕНИ ЗА ПЪЛНО/ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ:

 • От 50 до 80 кв.м.
  150-200 лв.
 • От 80 до 150 кв.м.
  250-350 лв.
 • Над 150 кв.м.
  350 + лв.

ВИДОВЕ ПОЧИСТВАНЕ И ЦЕНИ:

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

GM Pro Cleaning Services работи с продукти и машини, които не предизвикват никакви алергични реакции или странични ефекти, които да увреждат повърхностите или мебелировката. По този начин можете да се сбогувате с вредните бактерии, алергени или микроби, които вредят на вас и най-любимите ви хора, без да се притеснявате за чистотата и дезинфекцията на дома или офиса!

GM Pro Cleaning Services използва продуктите на Rainbow. Тази система за почистване използва най-мощния елемент на майката природа, вода, за да хване в капан мръсотията и миризмите, връщайки само естествено чист, изпран през вода въздух във Вашия дом.

Тази система за почистване е препоръчителна за всеки дом или офис – отстранява нежеланите замърсявания по мебелировката, предпазва от дребни насекоми и акари, които крият сериозни рискове и вреди за здравето на най-близките ви хора! Земята използва вода, за да се прочисти от прах и замърсявания, пренасяни по въздуха, алергени, изкуствени замърсители. Тя “измива” въздуха и почиства околната среда, в която живеем и дишаме.

Това е съвсем естествено и този принцип работи чудесно навън, но какво да кажем за дома Ви? Системата за почистване Rainbow почиства дома по най-естествен начин, използвайки “Силата на водата”®. Тя не само може да почисти дома ви, но може да създаде и по-здравословна среда за живот.

Сертификатът от AAFA е мощно доказателство, че Rainbow има огромен принос в създаването на един по-чист и здравословен дом.

Освен високоефективните машини за почистване от Rainbow, GM Pro Cleaning Services залага на доказано безопасни продукти от света на почистващите препарати, които не предизвикват никакви алергични реакции и постигат завидни резултати след използване.

Препаратите за почистване на под, мека мебел, черна и бяла техника, освежители за въздух на компанията Rainbow са само част от огромния асортимент, който ще направи имота едно по-добро и блестящо място за живеене!

Био препаратите, които GM Pro Cleaning Services използва са изцяло съобразени с нуждите на всяко едно домакинство и гарантират за качеството и ефективността си – и най-вече за вашето здраве и това на най-близките ви хора!