Почистване на дома и офиса

Почистване на дома и офиса

SERVICE OVERVIEW

Нашата професионална почистваща компания никога не пропуска и най-дребния детайл! Служителите на GM Cleaning Services почистват изцяло всяка стая на вашия дом или офис, въз основа на персонализиран план за работа.

Ние гарантираме почистване от ляво-надясно и отгоре до долу! Започвайки от паяжините, които най-често се крият в труднодостъпни ъгли и онзи непоносим прах, който се придържа към вентилаторите, в тавана и осветителните тела, нашите висококвалифицирани служители не пропускат място! Този ефикасен метод помага на праха и мръсотията да си отидат от любимото ви помещение!

Минаваме и през рафтовете, мебелите, плотовете и други повърхности – нашите професионално обучени служители се грижат внимателно за всяка деликатна повърхност!

Всяка една почистваща процедура се извършва с продукти и машини, които не предизвикват никакви алергични реакции или странични ефекти, които да увреждат повърхностите или мебелировката. По този начин можете да се сбогувате с вредните бактерии, алергени или микроби, които вредят на вас и най-любимите ви хора!

Всички видове почистване включват безплатен първи оглед – за да улесним всички наши клиенти, изготвяме индивидуален план и ценова листа, в зависимост от съществуващата вече такава. Тя зависи строго от големината на площта, която ще бъде почиствана. GM Pro Cleaning Services предлага на своите клиенти и допълнителни екстри, включващи пране, гладене, смяна на чаршафи, премахване на детайлни петна от мека мебел, шкафове или мебелировка, пране на подови настилки и специално почистване на домакински уреди с труднодостъпни места.

ВИДОВЕ ПОЧИСТВАНЕ И ЦЕНИ:

Пълно / Основно ПочистванеИНФОРМАЦИЯ И ЦЕНИ ТУК
Поддържащо Почистване – възможност за Абонамент ИНФОРМАЦИЯ И ЦЕНИ ТУК
Почистване след Ремонт ИНФОРМАЦИЯ И ЦЕНИ ТУК

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

GM Pro Cleaning Services работи с продукти и машини, които не предизвикват никакви алергични реакции или странични ефекти, които да увреждат повърхностите или мебелировката. По този начин можете да се сбогувате с вредните бактерии, алергени или микроби, които вредят на вас и най-любимите ви хора, без да се притеснявате за чистотата и дезинфекцията на дома или офиса!

GM Pro Cleaning Services използва продуктите на Rainbow. Тази система за почистване използва най-мощния елемент на майката природа, вода, за да хване в капан мръсотията и миризмите, връщайки само естествено чист, изпран през вода въздух във Вашия дом.

Тази система за почистване е препоръчителна за всеки дом или офис – отстранява нежеланите замърсявания по мебелировката, предпазва от дребни насекоми и акари, които крият сериозни рискове и вреди за здравето на най-близките ви хора! Земята използва вода, за да се прочисти от прах и замърсявания, пренасяни по въздуха, алергени, изкуствени замърсители. Тя “измива” въздуха и почиства околната среда, в която живеем и дишаме.

Това е съвсем естествено и този принцип работи чудесно навън, но какво да кажем за дома Ви? Системата за почистване Rainbow почиства дома по най-естествен начин, използвайки “Силата на водата”®. Тя не само може да почисти дома ви, но може да създаде и по-здравословна среда за живот.

Сертификатът от AAFA е мощно доказателство, че Rainbow има огромен принос в създаването на един по-чист и здравословен дом.

Освен високоефективните машини за почистване от Rainbow, GM Pro Cleaning Services залага на доказано безопасни продукти от света на почистващите препарати, които не предизвикват никакви алергични реакции и постигат завидни резултати след използване.

Препаратите за почистване на под, мека мебел, черна и бяла техника, освежители за въздух на компанията Rainbow са само част от огромния асортимент, който ще направи имота едно по-добро и блестящо място за живеене!

Био препаратите, които GM Pro Cleaning Services използва са изцяло съобразени с нуждите на всяко едно домакинство и гарантират за качеството и ефективността си – и най-вече за вашето здраве и това на най-близките ви хора!