Поддържащо почистване – възможност за абонамент

Поддържащо почистване – възможност за абонамент

SERVICE OVERVIEW

Поддържащото почистване на дома или офиса се извършва ежеседмично, като по този начин се осигурява оптимална чистота и дезинфекция на имота. Този вид почистване обещава по-дълъг живот на настилките, мебелите и оборудването в помещението.  Изключително препоръчително за тези, които имат забързано ежедневие и не могат да отделят необходимото време, за да почистват редовно. За оптимални резултати, GM Pro Cleaning Services препоръчва стартиране от Пълно/Oсновно почистване, последвано от поддържащо/абонаментно почистване. За осъществяването на този вид услуга работят между 1-2 човека от екипа ни, които залагат на професионални машини и препарати, с цел постигане на оптимална чистота, живот на мебелите и комфорт на клиента.

Този вид почистване се осъществява в удобен от Вас часови пояс, като GM Pro Cleaning Services гарантира, че работния процес ще бъде максимално ефективен и непрекъснат през цялото уговорено време!

Абонаментното почистване включва бонус система – при сключване на ексклузивен договор за тази услуга, GM Pro Cleaning Services се ангажира с ежемесечен подарък, уговорен предварително с клиента – професионално почистване на микровълнова печка, детайлно почистване на фурна, тостер, цялостно почистване и пренареждане на шкаф, почистване на малък килим/мокет и други.

ПОДДЪРЖАЩОТО ПОЧИСТВАНЕ ВКЛЮЧВА:

 • Почистване на мебели и столове, черна и бяла техника и всички мебелни повърхности в помещението.
 • Прахосмучене на меки настилки - килими, мокети.
 • Почистване на врати и витрини.
 • Измиване на стъкла и прозорци.
 • Дезинфекция на санитарни помещения.
 • Измиване на подови настилки.
 • Изхвърляне на отпадъци от имота.

ПРИМЕРНИ ЦЕНИ ЗА ПОДДЪРЖАЩО ПОЧИСТВАНЕ:

 • От 50 до 80 кв.м.
  30-50 лв.
 • От 80 до 150 кв.м.
  40-60 лв.
 • Над 150 кв.м.
  50-70 лв.

ВИДОВЕ ПОЧИСТВАНЕ И ЦЕНИ:

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

GM Pro Cleaning Services работи с продукти и машини, които не предизвикват никакви алергични реакции или странични ефекти, които да увреждат повърхностите или мебелировката. По този начин можете да се сбогувате с вредните бактерии, алергени или микроби, които вредят на вас и най-любимите ви хора, без да се притеснявате за чистотата и дезинфекцията на дома или офиса!

GM Pro Cleaning Services използва продуктите на Rainbow. Тази система за почистване използва най-мощния елемент на майката природа, вода, за да хване в капан мръсотията и миризмите, връщайки само естествено чист, изпран през вода въздух във Вашия дом.

Тази система за почистване е препоръчителна за всеки дом или офис – отстранява нежеланите замърсявания по мебелировката, предпазва от дребни насекоми и акари, които крият сериозни рискове и вреди за здравето на най-близките ви хора! Земята използва вода, за да се прочисти от прах и замърсявания, пренасяни по въздуха, алергени, изкуствени замърсители. Тя “измива” въздуха и почиства околната среда, в която живеем и дишаме.

Това е съвсем естествено и този принцип работи чудесно навън, но какво да кажем за дома Ви? Системата за почистване Rainbow почиства дома по най-естествен начин, използвайки “Силата на водата”®. Тя не само може да почисти дома ви, но може да създаде и по-здравословна среда за живот.

Сертификатът от AAFA е мощно доказателство, че Rainbow има огромен принос в създаването на един по-чист и здравословен дом.

Освен високоефективните машини за почистване от Rainbow, GM Pro Cleaning Services залага на доказано безопасни продукти от света на почистващите препарати, които не предизвикват никакви алергични реакции и постигат завидни резултати след използване.

Препаратите за почистване на под, мека мебел, черна и бяла техника, освежители за въздух на компанията Rainbow са само част от огромния асортимент, който ще направи имота едно по-добро и блестящо място за живеене!

Био препаратите, които GM Pro Cleaning Services използва са изцяло съобразени с нуждите на всяко едно домакинство и гарантират за качеството и ефективността си – и най-вече за вашето здраве и това на най-близките ви хора!