Вътрешно озеленяване

Вътрешно озеленяване

SERVICE OVERVIEW

Колкото и да обичаме да се грижим за градината, знаем колко важна е грижата и за растенията в дома. Точно поради тази причина специалистите от GM Pro Cleaning Services могат да предложат професионално отношение и консултация относно всички растения, които сте решили да поканите в дома си!

За съжаление има редица растения, които не бива да бъдат позиционирани у дома, има и такива, които задължително трябва да станат член на вашето семейство.

Озеленителната дейност на компанията предлага и Бонус системи, основани на ексклузивен договор, който предварително бива сключен – засаждане на сезонни растения, премахване на плевелите, подрязване на даден храст или друго.

ПРЕДЛАГАМЕ НЯКОЛКО ВИДА ОЗЕЛЕНИТЕЛНИ УСЛУГИ:

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

GM Pro Cleaning Services работи с продукти и машини, които не предизвикват никакви алергични реакции или странични ефекти –  по този начин можете да бъдете сигурни, че едновременно с разкрасяването на вътрешния или външния флора свят в дома си, ви няма да навредите по никакъв начин няма да навредите на собственото си здраве, както и това на най-близките ви хора!

Всички препарати гарантират премахването на всякакъв вид вредни бактерии, алергени или микроби.

Озеленяващата част от екипа на компания GM Pro Cleaning Services се доверява на машините и продуктите на Stihl и Husqvarna.

Разбира се всички машини на двете фирми изпълняват високите изисквания на европейските стандарти за безопасност и поддръжка първокласно ниво по отношение на вложените материали, на качеството на изработка и не на последно място на така важната при работа с машини висока степен на ергономичност.

Био препаратите, които GM Pro Cleaning Services използва са изцяло съобразени с нуждите на всяко едно домакинство и гарантират за качеството и ефективността си – и най-вече за вашето здраве и това на най-близките ви хора!